FR

Bedrijf

Omdat de opleiding ook toekomst betekent, werd Now.be in 1999 opgericht. Wij zijn vastbesloten ons steentje bij te dragen tot de toekomst van het ludiek en dynamisch leren.

Wij streven ernaar professionele vaardigheden te ontwikkelen op een plezierige manier om betrokkenheid en motivatie te bevorderen.

Bijgevolg herdenken wij voortdurend de bestaande trainingsmethodes en werken we aan de meest aantrekkelijke en doeltreffende aspecten van de onderwijsmethodiek. Drie basisfuncties werden hiervoor opgesteld; e-Learning, offline opleidingen en online opleidingen (Blended Learning).

Bij Now.be gebruiken we verschillende middelen voor het opwekken van de pedagogie; Voting Systems, e-Learning, Business Theatre, Serious Games, e-Business, Smart Boards en Animaties.


Dæsign is een gespecialiseerde ontwerper van multimedia-oplossingen en is pionier in interactieve pedagogie. Dankzij een unieke simulatie-technologie voor dialogen (AVATM), ontwerpt Dæsign de zogenoemde Serious Games; programma’s en tools voor het opleiden, het sensibiliseren en het evalueren van medewerkers. Het uiterste doel is de ontwikkeling van gedragsvaardigheden. Deze letterlijk vertaalde “ernstige spelletjes” gebruiken het videospelprincipe voor het ontwerpen van professionele opleidingsprogramma’s en het verbeteren van prestaties.

Haar geschiedenis en de combinatie van disciplinaire bevoegdheden en de AVATM technologie, geven Dæsign originaliteit als enige speler op de markt.
De blog van E-learning


Vernieuw en verrijk uw opleidingsbeleid met Serious Games
28/11/12

Serious Games: more than training!
21/11/12

Serious Games: more than a game!
15/11/12

Nieuwe opleiding: Leer hoe ‘Serious Games’ eenvoudig te ontwerpen
22/08/12

Is het einde van het storyboard-tijdperk in zicht?
03/08/12